Binance-støttet HOPR og wunderkind Hathor Network klar til å slå seg sammen

Hathor Network (HTR) har vært en åpenbaring helt fra begynnelsen. Den bringer sammen en blockchain-bevist sikkerhetsmodell og DAGs transaksjonsskalerbarhet, og tilbyr unike funksjoner, for eksempel raske og gratis transaksjoner, sammenslått gruvedrift med Bitcoin Loophole, enkel tokenisering og dens kommende Nano Contracts-muligheter.

HOPR, et av de få “fellesskapsdrevne” tekniske kraftverkene, er en lag-null personvernprotokoll som søker å beskytte brukerens metadata-personvern. HOPR-brukere kan kjøre noder fra datamaskinene sine eller bruke en plug-and-play staking node . Å bygge et bredt nettverk og tilby skalerbare nodoperatørbelønninger med fokus på å sikre personvern for brukerne er en sjelden godbit i dagens marked.

Hvorfor starte en tungvektskamp når begge har så mange utsiktspunkter og ideologi til felles. La oss gjøre oss klare til å nivåere oss!

Hathor-medstifter og administrerende direktør Yan Martins har understreket transaksjonsbehandlingsmulighetene, som var attraktive for HOPR, ikke bare for hastigheten, men også med tanke på de tunge bensinkostnadene vi alle nå sliter med.

HOPR opererer under DAO-styring. Prosjektet ble grunnlagt av Sebastian Bürgel, en blockchain-pioner; Rik Krieger, et medlem av Europas FinTech50; og Robert Kiel, kjent kryptoekspert. Tilsvarende har Hathor også en sterk og akademisk bakgrunn, siden han er født ut av doktorgraden. avhandling med medstifter og teknologisjef Marcelo Brogliato.

HOPR og Hathor er skjulte perler som umiddelbart identifiserte hverandre og planla å slå seg sammen, noe som vil være til nytte for brukere av både nylig oppførte HTR og snart kommer til å bli oppført HOPR.

“Å bringe personvern på nullnivå til Hathors raske og skalerbare transaksjoner forbereder økosystemet for neste vekstbølge av personvernbevisste individer og personvern, compliance-drevne selskaper.”

– Sebastian Bürgel, grunnlegger av HOPR

“Jeg er veldig imponert over HOPRs unike personvernløsning som takler et problem som nå er mer relevant enn noensinne. Og det faktum at de, i likhet med Hathor, virkelig er desentraliserte fra dag null, gjør meg enda mer spent på dette samarbeidet. ”

– Yan Martins, medstifter og administrerende direktør i Hathor

Mer vil følge med på Cointelegraph i kommende grunnleggerintervjuer, use-case anmeldelser, institusjonelle vinkler, kombinert med teknisk analyse og fullstendige anmeldelser.

Proudly powered by WordPress | Theme: Looks Blog by Crimson Themes.